CD Met Hart en Ziel II

booklet -T0002Dubbel-CD met liederen uit het Liedboek van Advent tot Kerst en van de Veertigdagentijd tot Pasen. Gezongen door het Vocaal Theologen Ensemble en de Buitenschoolse Koorschool Utrecht o.l.v. Hanna Rijken.

Deze 2e CD met liederen uit het Liedboek bevat bijna 60 liederen, zowel bekende als onbekende werken. Niet alleen een genot om naar te luisteren maar ook als kennismaking met de grote diversiteit van het Liedboek.

Uitgave: BV Liedboek en de PThU
Ontwerp: Anton Sinke
Fotografie: Dick Vos

Bekijk de booklet met een overzicht van alle liederenDownload-Pdf

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.