De kop van Schouwen

proefDe westkust van Schouwen-Duiveland, of zoals de bewoners zelf zeggen: de Kop van Schouwen, is al generaties lang een begrip bij strand- en natuurliefhebbers. Met drie tot vier miljoen overnachtingen per jaar behoort het gebied tot de populairste vakantiebestemmingen aan de Nederlandse kust. Een geslaagde mengeling van rust, ruimte, natuur, historie en vertier. Alle seizoenen hebben er hun eigen aantrekkingskracht. Het is er zo uitgestrekt dat je elkaar nooit voor de voeten loopt. Zelfs midden in het zomerseizoen zijn er plekken op het strand of in de natuur waar je je alleen waant. Behalve Burgh-Haamstede en Renesse horen ook de buurtschappen Westenschouwen, Nieuw-Haamstede en Burghsluis tot de Kop van Schouwen. Veel, zo niet alles is er gericht op het toerisme. Deze rijk geïllustreerde uitgave beschrijft de op veel plaatsen nog tastbare geschiedenis van de Kop van Schouwen en voert je mee langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van het gebied.

Bekijk enkele pagina’s

Uitgever: Marberg Media, www.marbergmedia.nl
Ontwerp: Anton Sinke
Kijk ook eens naar de boeken van Oostkapelle en Domburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.