Nieuwe factsheets Multipomp in een mooie map

multipompMultipomp heeft nieuwe factsheets en een nieuwe map in een uitstraling die past bij de nieuwe beursstand en met gebruikmaking van de bestaande elementen (die jaren geleden ook door Anton gemaakt zijn). Ook wilde men een goede foto-impressie van het bedrijf. Anton Sinke maakte een complete bedrijfsreportage en gebruikte deze foto’s in de nieuwe folders en de nieuwe map. Voordeel van deze manier van werken is dat er bij het fotograferen al rekening wordt gehouden hoe e.e.a. in de grafische opmaak verwerkt kan worden.

Opdrachtgever: Drecht Graphic/Multipomp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.