CD met liederen uit het Liedboek

booklet -T0002
booklet -T0002Met hart en ziel III is al de derde
(dubbel) cd met liederen uit het Liedboek, ingezongen door het Vocaal Theologen Ensemble en de Buitenschoolse Koorschool Utrecht o.l.v. Hanna Rijken. Dit keer een cd met kinderliederen en een cd met het ‘lied van de week’.

Heel andere muziek, maar ook uit het Liedboek, zijn de bewerkingen door Johan Klein Nibbeling, Wim Ruessink en Marianne Westerveld. Zij gingen met het liedboek, hun stem, een keur aan instrumenten en een dosis lef naar de studio en lieten zich beïnvloeden door pop, jazz en folk. Zo ontstond een veelzijdig en verrassend klankbeeld van 14 liederen.

Anton Sinke maakte voor beide CD’s de omslagen, elke met een andere uitstraling maar beiden ge├»nspireerd op de hoesontwerpen van het Liedboek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.