Kerst, feest van gastvrijheid

proefZoals de laatste jaren gebruikelijk in Nieuwerkerk a/d IJssel, komt er weer een kerstgroet namens alle kerken in het dorp, met een overzicht van de kerkdiensten rondom de feestdagen. Dit jaar was de insteek ‘eenzaamheid’ met een oproep tot gastvrijheid. De kerken wilden zelf ook een initiatief nemen en organiseren dit jaar een interkerkelijke kerstmiddag op Tweede Kerstdag. Het begin van een nieuwe traditie? Voor deze middag werden aparte folders gemaakt met hetzelfde beeld dat in de advertentie gebruikt werd.

Een enthousiaste oudere wilde wel model zijn en zo fotografeerde Anton dit beeld van de eenzame oudere met een drupje wijn en een sneetje kerststol.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.