Oost-West, mij best?!

Uniek: met een groep jongeren en ouderen met de trein een reis maken dwars door Europa met als eindbestemming Kiev. Onderweg stops in Berlijn, Warschau en Lviv (het geografische middelpunt van Europa). Plaatselijke gidsen die je de échte stad laten zien. Confronterende gesprekken met studenten, ‘gewone’ burgers en leden van de oppositie. Geen normale vakantietrip maar een enorme verrijking van je blik op Europa. Na afloop kan er in Kiev nog een cursus Russisch gevolgd worden en zijn er mogelijkheden voor excursies.
De reis Oost-West, mij best?! is een initiatief van het Grensland Genootschap Nederland Oekraïne
 
Anton maakte het beeldmerk, het benodigde foldermateriaal en de reisbrochure 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.