Belettering Ringvaartkerk

Om op een groot egaal vlak op de muur een belettering neer te zetten, moet deze wel ‘body’ hebben en van een zeker formaat zijn. Anton ontwierp een ‘stevige’ belettering voor de Ringvaartkerk in Nieuwerkerk a/d IJssel – een beetje stoer, een beetje industrieel – dat uitgevoerd in cortenstaal, in een diameter van 1,90 meter op de gevel gemonteerd werd. Dat monteren was nog wel even een klus maar met behulp van een ploegje heren en een goede voorbereiding ging dat eigenlijk heel goed. In het donker met de verlichting aan spreekt het misschien nog meer…

Opdrachtgever: Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel 
www.ringvaartkerk.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.