Heldinnen van God

De oproep aan Jozua om sterk en moedig of vastberaden en standvastig te zijn, is in wezen een oproep aan elke christen. We mogen leren te volharden in het lijden en veerkracht tonen als we teleurstellingen en verlies meemaken of krachtig zijn als we een lastige taak op ons nemen. Heldinnen van God bevat een verzameling bemoedigende en aanmoedigende monologen verteld vanuit het perspectief van vrouwen uit het Oude en het Nieuwe Testament. Na elke monoloog volgen er gespreksvragen voor zowel persoonlijke reflectie en verdieping, als voor gebruik in vrouwengroepen.
Anton verzorgde de omslag en het binnenwerk en droeg zorg voor de beeldselectie

Opdrachtgever: Internationale Bijbelbond
www.ibb.nu
ISBN 978 90 323 0099 9

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.