Kerkenwerkagenda 2014-2020

Al vanaf 2005 ontwerpt Anton de omslag van de Kerkenwerkagenda. Deze agenda voor predikanten en kerkelijk werkers heeft een veel uitgebreidere zondag dan reguliere agenda’s. Ook staat er veel kerkgerelateerde informatie in. Tot en met 2013 met (kleine) gebrandschilderde ramen uit heel Europa. Vanaf 2014 is het thema ‘chaos’. De buitenkant van de agenda laat de chaotische wereld zien, terwijl ín de agenda alles keurig geordend is. Die chaos kan uit de architectuur komen, uit de natuur of met speciale lichteffecten en schaduwen. De gebruikte foto’s zijn niet bewerkt en zijn door Anton zelf gemaakt.

Opdrachtgever: kokBoekencentrum
www.kokboekencentrum.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.