Bijbelse Dagkalender 2020

De Bijbelse Dagkalender is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. De auteurs volgen het bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap. Achter in de dagkalender zijn gebeden opgenomen voor dagelijkse en belangrijke momenten in ons leven. Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar verschillende predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland.
Anton verzorgde de omslag met eigen fotomateriaal.

Opdrachtgever: KokBoekencentrum
www.kokboekencentrum.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.