Gevangen en toch vrij

Gekke verhalen, mooie avonturen met God: je vindt ze allemaal in dit boek dat Paulus volgt tijdens zijn verblijf in Filippi, en dat ook de brief die hij later aan de christenen in die stad schreef behandelt. Het is een makkelijk leesbaar boek dat niet alleen de verhalen van Paulus vertelt maar ook verhalen uit het leven van de schrijver, Hans Eschbach. Het boek kan als dagboek gebruikt worden en neemt je op een nieuwe manier mee in de Bijbel.
Anton verzorgde de omslag, omslagillustratie en binnenwerk

Opdrachtgever: Internationale Bijbelbond
www.ibb.nu
ISBN 978 90 323 00951

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.