Huisstijl KokBoekencentrum

De twee grootste christelijke uitgeverijen zijn sinds enige tijd beiden onderdeel van VBK. Doordat ze beiden grotendeels dezelfde doelgroepen bedienen was dat een hele goede reden om ze samen te voegen. Anton maakte een modern vriendelijke belettering en een speels vignet voor op de rug van ieder boek. Dit rugvignet bestaat uit vier pijltjes die staan voor de ‘verticale’ (God-aarde) en ‘horizontale’ (mens, milieu, omgeving) beïnvloeding van de lezer. Omdat deze invloeden nooit allemaal even sterk zijn is het ene pijltje ook nadrukkelijker dan het andere.Het nieuwe logo was ook aanleiding de uitstraling van de advertenties te moderniseren. De ronde vormen van de belettering en het rugvignet komen terug in gebogen vlakken in de ondergrond. Klik hier voor de advertenties. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.