Paeremes als ‘abraham-cadeau’

Een bijzonder cadeau voor een vijftigste verjaardag: een Zeeuws paeremes met nautische details speciaal voor deze gelegenheid gesnikkerd, met afbeeldingen die iets betekenen voor de ontvanger. Zoals een adelaar (waar hij ook een tattoo van heeft), een Arnemuidse hoogaars (als verwijzing naar zijn beroep), een koekenpan, stoofpot en ander keukengerei (als verwijzing naar zijn hobby) en heel subtiel details wapens van de marineschepen waar hij op gevaren heeft. Bovenop een leeuw zoals die vroeger ook wel afgebeeld werd onder de boegspriet van een VOC-schip. Dit mes werd aan de gelukkige gegeven door zijn kinderen. Een cadeau voor het leven. Bent u geïnteresseerd in een dergelijk mes? Mail voor mogelijkheden en prijzen.

Loading...

Klik met je muis of vinger en beweeg zo het beeld om het mes van alle kanten te bekijken. Je kunt ook inzoomen met de + en – knoppen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.