Elkje 5

Vormgeving omslag en binnenwerk:
Anton Sinke
Opdrachtgever: Bas Baan
ISBN 978 908 276 262 4
Uitgave Studio Anton Sinke

Met dit prentenboek krijgen ouders en kinderen een goed beeld van een moderne boerderij. We volgen het kalfje Elkje5 en maken kennis met het unieke product van de Hazendonkhoeve: ElkeMelk, extra verse melk van één koe.
‘De Hazendonkhoeve’ is een familiebedrijf in het hart van de Alblasserwaard. Behalve de melkveehouderij is er een agrarisch kinderdagverblijf ‘het Hazendonkje’, waar kinderen meeleven met het boerenbedrijf, de dieren en de seizoenen. Zij kennen de auteur als ‘opa Bas’. ‘Boer Matthijs’ is verantwoordelijk voor de gang van zaken op het bedrijf.
Dit boek is verrijkt door een aantal QR-codes met verwijzingen naar relevante filmpjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.