Verwachtingsvol bidden

Ontwerp en fotografie: Anton Sinke
Opdrachtgever IBB
ISBN 978 90 323 01279

Ervaar je wel eens moeite met bidden? Veel mensen kennen dat. Met warmte, helderheid, humor en praktijkgericht onderzoekt Alistair Begg de gebeden van Paulus voor de gemeente in Efeze, om gewone christenen te laten zien hoe je kunt bidden met verwachting – waarom je zou bidden en wat je kunt zeggen.
Paulus hield duidelijk van gebed, hij vond het avontuurlijk om te bidden – en dat kun jij ook zo gaan ervaren, als je verwachtingsvol leert bidden.

‘Als we in de hemel komen, zullen we eindelijk zien wat onze kleinste en zwakste gebeden tot stand hebben gebracht in het Koninkrijk van God – op manieren die we niet hadden durven dromen. Op dat moment wil ik niet verzuchten: waarom heb ik niet wat verwachtingsvoller gebeden? Dit boek is een goede gids om te komen tot levensechte gebeden waardoor God graag in beweging wordt gebracht.’
joni eareckson tada, oprichter van joni and friends, internationale gehandicapten organisatie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.